Groene plantenwand

Wilt u voor verticale beplanting gaan? Dan biedt een levende plantenwand de oplossing!
De groene plantenwand is een echte eyecatcher en naast alleen een mooie uitstraling brengt het ook nog een hoop voordelen met zich mee.

 Met een groene plantenwand creëert u verticaal groen en brengt u grote hoeveelheden planten in de ruimte zonder hier vloeroppervlakte aan te verliezen. Naast een positieve uitstraling, verbetert het de akoestiek in een ruimte. Ook zorgt een plantenwand voor een gunstige invloed op het binnenklimaat, de luchtkwaliteit, maar ook op uw concentratie, productiviteit, stresslevel en welzijn.

De mogelijkheden met de groene wand zijn haast onbeperkt en de meest creatieve ideeën zijn mogelijk. Bij een plantenwand kijken wij samen naar de wensen en mogelijkheden voor een geschikte plantenwand in uw ruimte.

 

MIA/Vamil

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en technieken? Dat kan met de milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringsaftrek (Vamil). Bedrijfsmiddelcode F 6330. Lees hier meer over via deze link.

Ontdek de mogelijkheden

Ik vertel je graag alles over Groene plantenwand

X