– Groene concepten –

Interieurbeplanting

De Plantjesman brengt groene concepten tot leven met interieurbeplanting. 
Op basis van uw wensen leveren wij advies op maat en creëren en realiseren we de groene concepten volledig naar uw wens.

Naast dat vergroening steeds belangrijker wordt in het interieur, brengt beplanting ook een aantal voordelen met zich mee. Zo kan het bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en een positieve werksfeer. Daarnaast verhoogt het de productiviteit van werknemers en verlaagt het werkstress. Met beplanting wordt er een unieke en levendige uitstraling gecreëerd binnen een gebouw.

Hoe De Plantjesman te werk gaat? 

Wij helpen u graag met het maken van een groenconcept om een groene omgeving te creëren. Samen kijken wij naar de mogelijkheden die op uw wensen aansluiten en aan de hand hiervan wordt een groenplan samengesteld.

Bij een advies kijken we altijd naar de omgeving, de standplaats, de uitstraling en het kleurgebruik. Ook is er een breed scala aan plantenbakken beschikbaar. We maken plantenbakken altijd professioneel op. Dit houdt onder meer in dat we gebruikmaken van een watersysteem in combinatie met een substraat.

Voor meer groene concepten zijn wij ook gespecialiseerd in prachtige groenwanden of boswanden.

Meer zien van de plantjesman?

X
Scroll naar boven