1. Home
  2. /
  3. Over De Plantjesman

Planten rechtsreeks van de kweker!

Over de plantjesman

 

Hi, ik ben Wouter! 

Al van kinds af aan ben ik bezig met bloemen en planten, mijn vader is namelijk een lijnrijder. Ik ben dus opgegroeid in deze wereld, in de weekenden en vakanties altijd geholpen met diverse werkzaamheden. Bloemen zijn zo mooi, maar persoonlijk vind ik planten echt geweldig! Een plant geeft leven in je huis en het brengt positieve energie.

De start van De Plantjesman is begonnen met een paar hippe planten die mijn vader had ingekocht op de veiling, deze had ik vervolgens op social media gezet. Dit heb ik een aantal weken gedaan en kreeg veel goeie reacties en veel vragen over verzorging, niet veel later kwam De Plantjesman tot leven. Vanaf dat moment ging het balletje rollen.

Online je plantje kopen is supermakkelijk! Je hoeft niet meer in de rij te staan in het tuincentrum en je plantje wordt thuisbezorgd, hoe makkelijk is dat?

Waarom gaan voor De Plantjesman?

 

 

Een jonge onderneming die de mooiste planten voor u uitzoekt. 

Geen gedoe en thuis bezorgd.

Bezorging in heel Nederland.

Gemak staat voorop.

Handige tips om uw planten te verzorgen.

In ieder potje past een plantje, wij leveren ook sierpotten.

X