Met een vader als lijnrijder is het logisch dat ik van jongs af aan al bezig ben met bloemen en planten. Wat begon als planten verkopen via social media is ondertussen uitgegroeid tot iets waar ik in het begin alleen maar van kon dromen. Ik neem je graag mee in wat we afgelopen jaar allemaal hebben gedaan en vertel je hoe De Plantjesman steeds meer vorm krijgt.

Onze groene concepten verspreiden zich steeds meer over regio Randstad. Van Katwijk, Noordwijk, Haarlem, Zoetermeer tot Rotterdam. We groeien. Afgelopen jaar mochten we o.a. Allianz, basisschool Hoffenne en Golden Tulp hotel Zoetermeer vergroenen. Ook gingen we de samenwerking aan met verschillende interieurarchitecten. Deze samenwerkingen en kansen zorgen er ook voor dat we in 2024 nog meer mensen blij kunnen maken met een groene omgeving.

Komend jaar staat in het teken van doorontwikkelen. We hebben de samenwerking gezocht met nieuwe duurzame partners. Daarom leveren we nu ook kunststof plantenbakken van 100% gerecycled materiaal. Daar zijn we heel blij mee! Ook leveren we steeds meer complete groenvoorzieningen zoals complete groene wanden, staalrek met kunstgroen erin verwerkt en op maat gemaakte plantenbakken in iedere mogelijke vorm. En het allerleukste is dat dit deels uit eigen productie gaat komen! Hierover later meer. Ik kijk terug op waardevolle jaren en een mooie groei voor De Plantjesman. Ik wil iedereen bedanken die daaraan bijgedragen heeft.

Op naar een nog groener jaar voor ons allemaal!

X
Scroll naar boven